Pozdrav decki,
da Phoenix je stvarno lud, da nebi bilo zabune zasto se zove Pivi,
njega sam bila turpijala da brze proklija, pa smo #Pivi i ja vodili malu diskusiju, pa sam ga tako nazvala iz sale!

Imam jos drugih i jos Phoenixa, ali mi je Pivi Phoenix nekako najdrazi, stavit cu i slike drugih, ali on
je od svih najbrzi, moram primijetiti da je oduvijek imao duguljasti pitar, a drugi nisu i mislim da je palmicama to
nekako nevjerovatno vazno

ali sve klijance koji su bili u kockastima mogu najaviti kao pobjednike prema ostalim iz istog
turnusa klijanja.
Maurelli me je full iznenadila, njoj vode i sunca i ona je luda, mislim da bi kod nas mogla ovim tempom doseci i 3 m u jednoj
sezoni. Ove godine sam i maracuju prvi put imala vani, neznam koja je, ali i ona je cvijetala kao divljak, samo se vockice nisu
zametnule, jer je onda bilo krenuo jedan dugi kisni period u 7 mj.
Jedino sam zeznula butiu prije odlaska na godisnji mislim da sam joj stavila previse gnojiva oko nje, i nisu je bas zaljevali, pa
je malo pozutila, ali prezivit ce ona to sigurn. Tjera dalje nove listice, ali nije bas nesto najbrza.
Tuf Waschija je isto nevjerovatno napredovao, cak i ne toliko u visinu, koliko su se udebljali, cak i u premalom pitaru.
Dok je ona sparoga Waschi, isto izbacila 6 novih listova od 6 mjeseca do sada i opet ima jedno koplje.
Mene osobno samo nervira kod nje to da listovi krenu brzo susiti.
A kod Bisi sam ocekivala nesto vise lisne mase, ali eto 3 za ovu sezonu nije ni toliko lose, malo sam je previse skresala,
sada ima dva koplja, ali mislim da ovog manjeg ne bude stigla otvoriti do zime, ali vidjet cemo.
Ali toliko je nevjerovatna, ako se dosta zaliva i dva dana ne przi sunce, krene crvenit, cim uprzi sunce, ona posivi,
to je stvarno boli glava promijena.
Slijedi jos slikica....samo mi treba malo vremena!