Bila sam 2 tjedna doma, kad sam vidjela vrt i u Medulinu i Puli, pomislila sam da bi bilo bolje da nisam dosla!

Za mene je to bio sok!
Evo neki rezime, osim trahya je sve stradalo, manje vise

Canarke i Dactylifere, su se nedavno pocele susiti, listove sam sve odrezala sada su kao ananas, ove vece, manje za cudo nisu jako stradale.
Butia je dobro dobila po liscu, ali ne po vrhovima, nego prema dijelu koji je blize srcu, jer se tu izgleda vise zadrzavao led.
Brahae nije prevelika 1m ona je jos nekako najbolje prosla, dva ili tri suha listica.
Mimoze su definitivno sve otisle u vjecna lovista
Opuntiama i agavama nije bilo ama bas nista, Yucama nista, masline 3 potpuna defolacija, ali zive, ostale ok.
Pinus Pinei su svi zavrsili njih 5 velikih kao drva za ogrijev, bagerom smo ih izvadili, i planiram posaditi nove u 5 mjesecu.
Brzi rezime, u sustini su najvise dobile canarke, jer su bile najgusce i leda i snijeg su se najboljje mogli zadrzati, sve ostalo je boljeproslo.
Po tvrdnji covjeka koji je meteorolog u Pulskoj zracnoj luci, prvo je pao snijeg pa -7C, mislim, ali je drugi dan ili tu noc jos padalo i nesto kao
snjezna kisa, i to se zaledilo na listovima, i mislim da je ta kombinacija dotukla sve gdje se zaledilo!
Tretirala sam sve KIDANOM u preporucenoj koncentraciji, sad vidjet cemo sto ce biti s ove dvije velike hoce li se oporaviti, ili cemo opet zvat bager.