Evo društvo,update o mojim Cocosicama.Od 3 prošlogodišnje,2 su preživjele a jedna uginula i to mojom krivicom (loša zemlja pa je puno zaljevao i strulila je.Ove dvije sam presadio u veće tegle i današnji dan su provele vani na suncu,ali tek ću ih iznjet van krajem 4. mj za stalno do jeseni.
Jedna od njih i to ova manja (manja je jer je bila posađena skoro pa u sami pijesak,ali sada presađena u kvalitetniju zemlju)
je odbacila kokos dok ga se ova druga drži

Imam još jedan klijanac pod improviziranim plastenikom na radijatoru i on ide polako.
Recept?
Ništa posebno moram priznat.
Sad znam da nećete vjerovati ali držao sam ih na samom radijatoru (podložak ispod tegle) na prozoru (zapadna strana).Temp u sobi je najniža bila oko +16C,ali sam izbjegavao česta uključenja radijatora,samo kad je stvarno vani bio veliki minus.
Svijetla su imale dosta i često sam ih prskao ustajalom vodom,e da kraj njih je stalno bila zdjela puna vode,radi suhog zraka.
Jedini problem će mi biti sada brzi njihov rast,jer stvarno rastu brzo (stare su točno godinu dana) a ova velika ima skoro metar,pa ne znam kamo ću sa njima slijedeću zimu.
Evo par slika