Uh,i ja gotovo svaki danam pravim nove planove za dolazak proleca! Sto se tice palmi,tu nemam sta mnogo da planiram,niti imam neki izbor-u bastu idu trachycarpus fortunei,phoenix canariensis i verovatno washingtonia robusta! Sto se tice trahija,on sigurno ide prvi i tu nemam mnogo dileme~samo prve zime stiticu ga ozbiljnije,a posle ako bude potrebe stiticu ga od padavina i ponekad lampicama!
Zastita phoenixa i washingtonie mora biti mnogo ozbiljnija i kompleksnija,tako da prvo moram nabaviti sav materijal i opremu za zastitu pa tek onda ih posaditi-jer necu da docekam novembar pa da me onda hvata panika gde,sta i kako! Znaci,hocu da sve razradim do najsitnijih detalja! Ipak,mislim da cu uspeti sve to ovog proleca!
Naravno,tu su jos i radovi oko kaskada sa cetinarima,zatim postavljanje kamenih staza...ali to nisu bas teme za ovaj forum!
A da...verovatno cu kad budem pravio staze,odvojiti jedan deo,koji cu napuniti peskom,stenama i to ce mi biti kaktusarnik! Vec imam nekoliko vrsta kaktusa,par agava a na prolecnoj izlozbi u Beogradu cu obogatiti asortiman_naravno,sve vrste ce biti u saksijama!
To je to sto se tice naredne godine...verovatno!