Autor Tema: Vrijeme jesen/zima (2011/2012)  (Posjeta: 39259 vremena)

0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline adriano

• Jubaea
  • *
    • Email
Odg: Vrijeme jesen/zima (2011/2012)
« Odgovori #285 u: Siječnja 27, 2012, 09:13:18 prijepodne »
nije ovo ništa čudno, svake zime mora biti jedan ovakav hladni val. Bilo bi čudno da ga nema.

Offline Vedran

• Phoenix
  • *
  • Spol: Muški
    • Email
« Odgovori #286 u: Siječnja 27, 2012, 09:28:30 prijepodne »
Ima vremena da se karte promjene i ovi minusu ublaže, ali kao što Palmark reče trend je vrlo vrlo sibirski.

Offline AlekLO

• Cocos nucifera
  • *
    • Email
« Odgovori #287 u: Siječnja 27, 2012, 12:35:09 poslijepodne »
Kod mene +3,vedro.Zato sto je vedro nocas ce da bude zabavno.hehe..javljaju -10 za Loznicu,i svakim danom jos hladnije.Ne zna se do kada ovako.

Offline Mate2008

• Brahea
  • *
    • Email
« Odgovori #288 u: Siječnja 27, 2012, 12:54:29 poslijepodne »
 :thumb_down:
Usda zone 9a

Offline Vedran

• Phoenix
  • *
    • Email
« Odgovori #289 u: Siječnja 27, 2012, 13:22:14 poslijepodne »
Zna se do kad ovako...dok god nešto ili netko "neotpuše" sibirsku anticiklonu.

Offline SCALAR

• Cocos nucifera
  • *
    • Email
« Odgovori #290 u: Siječnja 27, 2012, 13:24:12 poslijepodne »
neverovatno +6 sneg se topi sunce sija sto je znak da ze izvedrava i da ce od nocas da krenu mrazevi nek je sa srecom palmama i ostalim egzotama .
nije znanje znanje znati vec je znanje znanje dati

Offline filifero

• Brahea
  • *
« Odgovori #291 u: Siječnja 27, 2012, 13:31:35 poslijepodne »
Pitanje za sve: ima par web stranica u Hrvatskoj koje navijaju za polarnu hladnocu i koje se tome vesele. Te su stranice ko fol za vremensku prognozu. Nije mi jasno kako netko moza navijati za sibirske temperature i dva metra snijega u Istri. Ako se to stvarno desi (februar) crkle bi sve masline i vocke. Stete bi bile OGROMNE. A da uopce ne spominjam palme. Kanarke bi bile ae bog. Jako zalostno, stvarno se toga bojim. Nadam se da nece biti tolko hladno!

Offline AlekLO

• Cocos nucifera
  • *
    • Email
« Odgovori #292 u: Siječnja 27, 2012, 13:47:25 poslijepodne »
Scalar,u pravu si..Od nocas pocinju dvocifreni mrazevi..

Offline Vedran

• Phoenix
  • *
    • Email
« Odgovori #293 u: Siječnja 27, 2012, 13:48:07 poslijepodne »
Meteo fanatici-uživaju u ekstremima i nadaju se istom! CROMETEO FORUM- odlična stranica, puno interesantnih likova.Nedavno je pokrenuta tema: "Molitveni kutak" posvećena možebitnom polarnom udaru. Ma meni su odlični!! :icon_mrhappy:

Offline filifero

• Brahea
  • *
« Odgovori #294 u: Siječnja 27, 2012, 14:11:56 poslijepodne »
Meni ne bas  :icon_mad: Vedrane, pogledaj Istramet, i oni jako navijaju. Nisu mi simpaticni jer ako se njihove zelje obistine, bit cu jaaako zalostan.  :icon_sad:

Offline SCALAR

• Cocos nucifera
  • *
    • Email
« Odgovori #295 u: Siječnja 27, 2012, 14:13:51 poslijepodne »
ma neznam ko bi normalan zeleo polarnu hladnocu :misli:

Offline filifero

• Brahea
  • *
« Odgovori #296 u: Siječnja 27, 2012, 14:17:48 poslijepodne »
Scalar, ima ih brdo, naravno NIKAKO nisu zainteresirani za biljke. Bilo koje. Ja samo molim da ne bude jako hladno. Onda se mogu prebaciti na uzgajanje jelki.  :zbunjen:

Offline Palmark

• Pokojni
  • *
    • Email
« Odgovori #297 u: Siječnja 27, 2012, 14:32:40 poslijepodne »
Pitanje za sve: ima par web stranica u Hrvatskoj koje navijaju za polarnu hladnocu i koje se tome vesele. Te su stranice ko fol za vremensku prognozu. Nije mi jasno kako netko moza navijati za sibirske temperature i dva metra snijega u Istri. Ako se to stvarno desi (februar) crkle bi sve masline i vocke. Stete bi bile OGROMNE. A da uopce ne spominjam palme. Kanarke bi bile ae bog. Jako zalostno, stvarno se toga bojim. Nadam se da nece biti tolko hladno!
Meni ti ljudi nikako nisu jasni,evo i na serbianmeteo forumu je ekstaza,svi su presrecni mole se bogu da bude sto nize,cak i -30C ...
Po meni,besposleni ljudi koji ne idu na posao,ne bave se nicim,ne gaje nista,nemaju sta da gube. A to sto pored smrzavanja biljaka na takvim temperaturama moze biti i ljudskih zrtava,pucanja cevi i elektrovodova,izmrzavanja psenice koja nas hrani,dubinskog smrzavanja zemlje i reka,sto ugrozava plovidbu,kvarova na kolima,njih to ne zanima i ne dotice. Odvratni su mi.

Inace,da mozda ipak nije sve tako crno govori u prilog to sto se npr u utorak prognoziralo za danasnji dan u beogradu cist minus,od nekih -6C ujutru do -4C... A ono evo sunce,+3C i sneg se topi. Videcemo jos sta ce se desavati. Sibirski udar se sprema,ali mozda bas bez tih ekstrema,molimo se mi ovde tome.
Kod mene inace jutros -0.5C iako je prognozirano -4C,verujem da voda Dunava ipak nesto greje,jos nije ledena bash...
USDA zone: 8a
apsolutni minimum za poslednjih 15 godina:-14C
apsolutni maximum za poslednjih 15godina:44C

Offline SCALAR

• Cocos nucifera
  • *
    • Email
« Odgovori #298 u: Siječnja 27, 2012, 14:38:44 poslijepodne »
Meni ti ljudi nikako nisu jasni,evo i na serbianmeteo forumu je ekstaza,svi su presrecni mole se bogu da bude sto nize,cak i -30C ...
Po meni,besposleni ljudi koji ne idu na posao,ne bave se nicim,ne gaje nista,nemaju sta da gube. A to sto pored smrzavanja biljaka na takvim temperaturama moze biti i ljudskih zrtava,pucanja cevi i elektrovodova,izmrzavanja psenice koja nas hrani,dubinskog smrzavanja zemlje i reka,sto ugrozava plovidbu,kvarova na kolima,njih to ne zanima i ne dotice. Odvratni su mi.

Inace,da mozda ipak nije sve tako crno govori u prilog to sto se npr u utorak prognoziralo za danasnji dan u beogradu cist minus,od nekih -6C ujutru do -4C... A ono evo sunce,+3C i sneg se topi. Videcemo jos sta ce se desavati. Sibirski udar se sprema,ali mozda bas bez tih ekstrema,molimo se mi ovde tome.
Kod mene inace jutros -0.5C iako je prognozirano -4C,verujem da voda Dunava ipak nesto greje,jos nije ledena bash...
potpuno si u pravu to su ljludi obesni bogati besni kojih nista ne i nteresuje vise osim zabave veranja po planinanama skijanju i uzivanju bez ikakvih interesovanja niti im posao niti zivot zavisi od vremenskih prilika nisu samo u pitanju biljke nego i citav zivot se paralise i iskomplikuje na tim polarnim hladnocama ali dobro njhih to ne dotice jer zive od tudjeg znoja .

Offline Palmark

• Pokojni
  • *
    • Email
« Odgovori #299 u: Siječnja 27, 2012, 14:47:29 poslijepodne »
potpuno si u pravu to su ljludi obesni bogati besni kojih nista ne i nteresuje vise osim zabave veranja po planinanama skijanju i uzivanju bez ikakvih interesovanja niti im posao niti zivot zavisi od vremenskih prilika nisu samo u pitanju biljke nego i citav zivot se paralise i iskomplikuje na tim polarnim hladnocama ali dobro njhih to ne dotice jer zive od tudjeg znoja .
ma nije bas ni tako,to su koliko ja vidim sve neki studenti i ne bih da tako procenjujem ljude ali ako bas moram-siromasi,posto ih znam i licno...ali nebitno,ne verujem ni da ce se njima bas ispuniti biblijska zima,mi cemo da se molimo da se ovo sto vise ublazi u narednim danima.  :sretan:
USDA zone: 8a
apsolutni minimum za poslednjih 15 godina:-14C
apsolutni maximum za poslednjih 15godina:44C