Sutra je zadnji dan ako neko misli stititi egzote. Danas sam dosao do vikendice. Kod mene 30+ cm snijega ovisno o poziciji i kako je gdje napuhavalo. Cini mi se duplo vise nego u gradu. Umotao sam jos prosli vikend cvjetove na T.fortuneiu i T.wagnerianusu.Za cerifere sam zakasnio, ostavio sam snijeg kako je, a preko njih borove grane. Svim Trachycarpusima sam ostavio kako je snijeg na njima jer da sam skidao mislim da bi vise stete napravio. Ostat ce tako kako je. Prosle godine su tako prezivjeli nezasticeni mjesec vezanih ledenih dana. Stavio sam agril u jednom sloju na Eucalyptus gunii i jutane vrece na 2 masline koje sam prethodno otresao od snijega. U agrilu su T. ukhrulensisi, T.princeps, Nannorrhopsi, Jubaea i T.princeps new form/hybrid. T.takili su potpuno pod snijegom i tako sam ih ostavio. Isto T.nanus i mali T.princeps. R.hystrixi su isto pod snijegom, kao i Sabali. Dvama najvecim sam prosli tjedan ipak podvezao listove da smanjim maksimalno mogucnost daljnih snjegoloma. Previse mi je toga i jedva sam i ovo napravio. Yucce sve slobodne osim jedne Y.rostrate koja ima nadstresnicu. Vidjet cu jos sutra jesam li sto propustio. Sretno nam svima kroz ovaj dolazeci tjedan.