Od nedavno je Weather Underground (WU) promijenio izgled ali i neke mogucnosti, pa tako od unazad nesto vise od mjesec dana uveden je i prikaz broja pregleda podataka s odredjene meteo postaje (PWS) moram priznati da niti sam nisam u pocetko to primjetio, ali pregledavajuci zadnji dan svibnja broj pregleda za postaju Savar ostao sam zaista iznenadjen, postaja od 1. svibnja do 31. pregledana preko 8800 puta ili prosjecno cca 284 puta dnevno. Ta brojka se za sada nastavlja i u ova dva dana lipnja.
Ono sto me isto tako iznenadilo je da se prognoza za Dugi otok i meteo podaci sa moje postaje obavljuju na lokalnim zadarskim radio postajama, sto nisam znao dok susjeda i mene nisu neki ljudi kontaktirali i pitali: "sta vi to imate u Savru ..."

Ocito je da se meteo postaja pokazala kao pun pogodak, ali i iznenadjenje za okolinu koja nije navikla da se ista takvoga dogadja i ulaze na otoku, pogotovo da netko ulaze u nesta na otoku i da za to nista ne naplacuje i dijeli sa svima podatke

Vjerjem da je i sama web kamera s prilicno lijepim pogledom pridonjela povecanom pristupu na WU.