Cikas, molio bih te da se suzdrzis ovih kilometarskih vremenskih izvjesca za cijelu Hrvatsku i objavljivanje podataka koji su svima javno dostupni jer ovakovi dugi postovi stvaraju nepreglednost, a osim toga zaista mi nije jasno sto je svrha toga. Na poljusak.com, WU ... dostupna je arhivu svih pa i malih privatnih meteo postaja pa su ti podaci i unazad vidljivi i dostupni svatkome koga to zanima.
Osim toga kartu pljuska.com koristis samo kad ti to ide na ruku pa kombiniras, oprosti ali nije potrebna nikakva manipulacija i ako se zelis detaljnije baviti klimom preporucio bih ti da se uclanis u Crometeo.
Zahvaljujem ti unaprijed na razumijevanju 
Onda cijela ova tema nema svrhu, jer njena svrha i jest da se prati klima i temperature.

Na pljusku su dostupne samo privatne postaje. Službene se uključuju samo s vremena na vrijeme ito ne sve, nego samo rijetke.
Kako ja uvjek više vjerujem službenim postajama i službenim podacima koji se mjere u strogo kontroliranim uvjetima. Mislim da su ti podaci za nas važniji.
Kod privatnih postaja uvjek može biti grešaka. Jer nisu niti postavljene od strane pravih klimatologa.
Ne znamo ni jesu li se poštovali svi propisi kod njihovog postavljanja.
Znači 2 metra od zemlje, postavljene na zemljanu ili travnatu površinu ( nikako na kamen ili beton ) i daleko od zidova. Te sa posebnim zaklonom.
Također podaci na DHMZu su dostupni javnosti samo taj jedan aktualni dan. Idući dan se brišu. Tako da se ne mogu pregledavati temperature u prošlost što je bilo jučer, prije par dana ili par mjeseci.
Također smatram da je zato ovo bila odlična arhiva podataka. Tako da imamo sve temperature ovdje za cijelu zemlju. Ako nekoga zanima pojedini dan, može naći podatke za taj dan. Drugačije ovi službeni podatci nisu dostupni.
Što se karte pljuska.com tiče, nju rijetko objavljujem. Ali primjetio sam da ti nju objavljuješ kad tebi paše.

Recimo meni je postaja na Savaru sumnjiva. Službena postaja u Božavi na Dugom otoku, kao i ona druga privatna pokazuju skroz drugačije temperature. Ponekad i po 10 stupnjeva niže. Što bi moglo značit da je postaja u Savaru postavljena u povoljnu mikroklimu, pa ne predstavlja pravu klimu otoka.
Jedan od razloga zašto više vjerujem službenim temperaturama.
Da želim objavljivati podatke kad odgovaraju meni. Onda bi objavljivao podatke sa pljuska. Jer bilo je puno slučajeva kad su Temperature u Trstenu, Gružu ili Petki bile veće, ponekad i za nekoliko stupnjeva od onih službenih.